Θύμησες Παράδοση | Αποστόλης Βαγγελάκης – Νίκος Φιλιππίδης – Γιώργος Κωτσίνης | Παρασκευή 12 Aπριλίου 2024 στο Χαμάμ

You need to add a widget, row, or prebuilt layout before you’ll see anything here. 🙂

Θύμησες Παράδοση
Παρασκευή 12 Απριλίου 2024 στο Χαμάμ

Την Παρασκευή 12 Απριλίου, η Μουσική Σκηνή Χαμάμ, φιλοξενεί ένα πρόγραμμα φόρο τιμής στους γενέθλιους τόπους μας, αλλά και σε εκείνους που έλκουν τη μουσική τους πορεία στην παράδοση. Την επιμέλεια του προγράμματος θα έχει ο Αποστόλης Βαγγελάκης, ένας καλλιτέχνης με εξαιρετική μουσική πορεία και σπουδαίες συνεργασίες, διαπρεπής στον χώρο των πνευστών.
Συνοδοιπόροι, ο Νίκος Φιλιππίδης, ένας από τους αρτιότερους κλαρινίστες, εξοικειωμένος με τη μουσική πολλών περιοχών τηε πατρίδας μας, με έμφαση στην Ήπειρο, υπήρξε δε για δεκαετίες στενός συνεργάτης της αξέχαστης Δόμνας Σαμίου.
Ο Γιώργος Κωτσίνης, άξιος συνεχιστής της παλαιάς φρουράς που από μικρη ηλικία μυήθηκε στην παραδοσιακή μουσική και έχει χαράξει τη δική του πορεία, αφήνοντας το ξεχώριστό του αποτύπωμα με τα παιξίματά του.
Η Ήπειρος αποτελεί σημείο αναφοράς και τόπο καταγωγής και για τους τρεις. Την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου λοιπόν, θα έχουμε την ευκαιρία να ταξιδέψουμε μουσικά σε όλες τις περιοχές της Ηπείρου. Δεξιοτεχνίες, αλλά και τραγούδια της αγάπης, της ξενιτειάς, του ηρωισμού και της λεβεντιάς.