Θανάσης Κομνηνός – Μαρίνα Βλαχάκη | Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου στο Χαμάμ

Μαρίνα Βλαχάκη και Θανάσης Κομνηνός στο Χαμάμ
Την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου μαζί με εξαιρετικούς μουσικούς.
Δυο ερμηνευτές με μεγάλη διαδρομή και προσωπικό αποτύπωμα συμπράττουν στη σκηνή του Χαμάμ για μια βραδιά ποιοτικής και αληθινής λαϊκής διασκέδασης.
Τόσο ο Θανάσης Κομνηνός όσο και η Μαρίνα Βλαχάκη εκτός από «πολλά χιλιόμετρα» στην τέχνη τους, μετρούν και σημαντικές συνεργασίες και δυνατές καταθέσεις. Από το 1984 ο πρώτος με το περίφημο ντουέτο του με την Ελένη Βιτάλη «Και μαζί και μόνος» σε μουσική του Φαίδωνα Λιονουδάκη και στίχους του Γιώργου Μίτσιγκα συνεχίζει μέχρι σήμερα τη ρότα του. Στην ταυτότητα του αναγράφονται τραγούδια με τους Σούκα, Πολυκανδριώτη, Χρυσοβέργη, Γιατρά, Μουσαφίρη και όχι μόνο. Ο Κομνηνός είναι μάστορας λαϊκός τραγουδιστής με γερή ρίζα, όπως και το ίδιο ισχύει και για τη Μαρίνα Βλαχάκη. Μια ερμηνεύτρια που «έγραψε» αρχικά στο πλευρό του Στράτου Διονυσίου με τον οποίο συνυπήρξαν για χρόνια στους δίσκους και τις ζωντανές εμφανίσεις αλλά και
αξιόλογη αυτόνομη πορεία όπου συνάντησε όλους τους πηγαίους δημιουργούς που αναφέραμε νωρίτερα.
Η συνεργασία της Κομνηνό στη σκηνή του Χαμάμ αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς οι δύο ερμηνευτές θα πλαισιώνονται από εξαιρετικούς σολίστες μουσικούς.
Τον πηγαίο μαέστρο Γιώργο Παγιάτη στο πιάνο, τον μπουζουκίστα Δημήτρη Σαββαΐδη ο οποίος είναι καλός τραγουδιστής, και τον κιθαρίστα Σπύρο Βλάχο.