ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ|ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

Εξήντα χρόνια συμπληρώνονται από την αποδημία του μεγάλου ρεμπέτη Απόστολου Χατζηχρήστου.

Το Χαμάμ γιορτάζοντας τα 20 χρόνια της λειτουργίας του,τιμά τον ”Καϊξή” του ρεμπέτικου τραγουδιού με μια μοναδική συναυλία, με τα παλιά και πανέμορφα μελωδικά του καλούδια, που όλοι τραγουδάμε μέχρι σήμερα.

Ο Απόστολος Χατζηχρήστος γεννήθηκε στην Σμύρνη το 1904 και πέθανε στην Αθήνα 5 Ιουνίου 1959. Έπαιζε πιάνο,ακορντεόν και κιθάρα, αλλά μετά την μεγάλη καταστροφή έρχεται στην Αθήνα και τα παρατάει όλα για το μπουζούκι και το αρτιότερο μουσικό όργανο,την φωνή.

Ποιος δεν τραγούδησε τα αριστουργήματα ”Καϊξής”, ”Μαγκαλάκι”, ‘Ψεύτη ντουνιά”, ”Αλήτη μ’ είπες μια βραδιά”, ”Πεντάμορφη”, ”Ας μη ξημέρωνε ποτέ” ”,Έλα να πάμε τσάρκα”, ”Βαγγελιώ δεν είσαι εντάξει” και άλλες μεγάλες επιτυχίες…

Την Τετάρτη 5 Ιουνίου, ημέρα αποδημίας του αλησμόνητου Απόστολου Χατζηχρήστου, σας καλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας μια σπουδαία μουσική βραδιά, αντάξια της φήμης του μεγάλου δημιουργού.
Για την ζωή και το έργο του θα μιλήσουν ο συγγραφέας – δημοσιογράφος Ηλίας Βολιότης – Καπετανάκης και η μουσικός – ραδιοφωνική παραγωγός Έλενα Φαληρέα.

Συμμετέχουν: Μπάμπης Τσέρτος, Γιάννης Λεμπέσης, Κώστας Καλαφάτης, Κώστας Σκόνδρας

H ρεμπέτικη κομπανία: ”Τ’ Ανηφόρι του Πειραιά”, με τους, Γιώργο Ζορμπά, Σάκη Νικολετόπουλο, Στέλιο Παπαδόπουλο, Δημήτρη Μέντη, αλλά και η έκπληξη της βραδιάς, ένα νεανικό ερασιτεχνικό ρεμπέτικο σύνολο, αποτελούμενο απο τους: Γιάννη Στεργίου, Ιρις Στεργίου, Κωνσταντίνα Στεργίου, Γιώργο Κορύλλο, Παναγιώτη Σταυρόπουλο, Αντώνη Γκινοσάτη
Επιμέλεια προγράμματος Ηλίας Βολιότης – Καπετανάκης.