Μουσική παράσταση: « Αυλαία και πάμε…..»

Στη μουσική σκηνή «Χαμάμ» στις 11 Φεβρουαρίου ημέρα Κυριακή και ώρα 20:00 μ.μ. θα λάβει χώρα η μουσική παράσταση του πιανίστα Οδυσσέα Κουμάτου με τίτλο « Αυλαία και πάμε…..», ένα αφιέρωμα στο σύνολο της έντεχνης μουσικής, με φιλική συμμετοχή της σοπράνο Μαριλιάνας Ρηγοπούλου.

     « Ο ποιητής είναι κατώτερος από το ζωγράφο στην απεικόνιση ορατών πραγμάτων και πολύ κατώτερος από τον μουσικό στην έκφραση αοράτων πραγμάτων» είχε πεί ο Λεονάρντο Ντα Βίντσι.

    Γι’αυτά τα αόρατα πράγματα θα θελήσουμε να μιλήσουμε αυτή τη φορά στη μουσική μας παράσταση, για τη βροχή που χτυπά στο τζάμι κι είναι γεμάτη αναμνήσεις, για τις τριανταφυλλιές που ανθίζουν μέσα στα όνειρα, για την άπιαστη αγάπη που κουρνιάζει δειλά στην ψυχή σαν φυλαχτό, για τους φίλους που άπλωσαν τα χέρια σαν σχοινιά και κράτησαν, για τα μάτια που δάκρυσαν  πίσω από ένα γέλιο, για τα δειλινά που μας προσπέρασαν, για τις ηδονές που μας γιάτρεψαν, για όλου του κόσμου τις Κυριακές που λάμπουν στο πρόσωπό μας, στο πρόσωπό σας, στο πρόσωπο της ίδιας της ζωής.

         Το ταξίδι αρχίζει……..

Μουσική σκηνή «Χαμάμ» Δημοφώντος 97 Άνω Πετράλωνα

Τίτλος μουσικής παράστασης: « Αυλαία και πάμε…..»

Στο πιάνο: Οδυσσέας Κουμάτος

Φιλική συμμετοχή στο τραγούδι η σοπράνο: Μαριλιάνα  Ρηγοπούλου

Φιλική συμμετοχή ο βαρύτονος: Λάμπρος Παπαγεωργίου

Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

Ώρα έναρξης: 20:00 μ.μ.

Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 3421212