Παρασκευή 27 Οκτωβρίου

post

 

Παρασκευή 27 Οκτωβρίου

Όταν το κλασικό συναντάει το rock, όταν το vintage παντρεύεται το μοντέρνο, όταν το έντεχνο jazzεύει και γίνεται groovy, αυτό δε μπορεί
να σημαίνει τίποτε άλλο, παρά δύο ονόματα σε ένα show : “Πάνος Ζώης και Γιώργος Φωκάς”.
Το αγαπημένο μουσικό δίδυμο της Θεσσαλονίκης, μετά από πολλά χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας, έρχεται στην Αθήνα και υπόσχεται ένα show γεμάτο κέφι, ενέργεια και όμορφη διάθεση.
Για πάνω από έξι χρόνια ο Πάνος Ζώης και ο Γιώργος Φωκάς, δύο τραγουδιστές προερχόμενοι από διαφορετικούς χώρους (του κλασικού
και της ροκ αντίστοιχα και με πολλές διακρίσεις και επιτυχίες στο ενεργητικό τους), δημιουργούν με τις φωνές τους μια μαγική ατμόσφαιρα.
Οι δουλεμένες διφωνίες, το αστείρευτο κέφι, το πρόγραμμα, που περιλαμβάνει αγαπημένα τραγούδια του ελληνικού έντεχνου, αλλά και διεθνούς ρεπερτορίου, δημιουργούν ένα αποτέλεσμα που σίγουρα δεν περιμένει κάποιος να ακούσει από δύο άτομα και δεν είναι να απορείς που σε κάθε live τους γίνεται το αδιαχώρητο.
Ο Πάνος και ο Γιώργος έχουν μοιραστεί τη σκηνή με πολλά ονόματα του χώρου, όπως η Ελευθερία Αρβανιτάκη, ο Λάκης Παπαδόπουλος, ο Αντώνης Μιτζέλος, Ησαΐας Ματιάμπα, Ζακ Στεφάνου κ.α. Παράλληλα με τις συνεχείς εμφανίσεις τους, ο καθένας ετοιμάζει τη δική του προσωπική δισκογραφική δουλειά.